E-post: lars@jarpaskomp.se

 

Vedmaskiner och transportörer

Vår produktion-, service-, och försäljning av samtliga vedmaskiner och transportörer tas över av Levene Mekaniska AB från och med 2015-01-01. Detta då vi väljer att expandera vår legosida och i princip satsa 100% på legoproduktion av i huvudsak avancerad plåttillverkning, bland annat genom att under februari månad installera en ny, kraftfullare laserskärmaskin.

Den flyttade produktionen och försäljningen kommer att ligga endast ca. 5 km från vårt företag och vi kommer att samarbeta med Levene Mekaniska AB, dels genom teknisk support under deras uppbyggnadsfas och även på längre sikt som underleverantör av en del plåtdetaljer till vedmaskinerna.

Så ni kan i fortsättningen med förtroende vända er till Levene Mekaniska AB, genom Erik Hesselmark och Mikael Carlsson för support, reservdelar eller köp av svensktillverkade vedmaskiner med hög kvalitet.
Levene Mekaniska AB nås genom hemsidan: levenemekaniska.se, e-post: info@levenemekaniska.se eller telefonnummer: 070-556 04 66. E-post Mikael: mikael@levenemekaniska.se, E-post Erik: erik@levenemekaniska.se

Vi kommer att låta vedmaskinerna ligga kvar på vår hemsida under ytterligare en period, då vi tror att ett antal kunder under övergångsperioden kommer att hamna på vår hemsida då man söker efter vedmaskiner på internet.

Järpås 2015-01-01
Roger Bengtsson, vd

 

Järpås Komponenter                  
Industrigatan 11
531 75 Järpås
Tel. 0510-915 16
E-post. roger@jarpaskomp.se

Webbdesign: ManCon